Link naar Photofab_Privacyverklaring

 

OVER ONS

Martin Bierman (1965).

Mijn passie voor fotografie komt vanuit mijn familiekring. Mijn opa was altijd gedreven in alles wat met fotograferen te maken had. In die tijd werkte hij nog met glasplaten en negatieven, en ik heb dus het hele traject van glasplaat tot aan het huidige digitale proces mogen meemaken. Fascinatie voor fotografie zit mij dus eigenlijk in het bloed.

In mijn eigen studio doe ik opdrachten voor zowel particulieren als zakelijke klanten. De interactie die ik met mensen heb wanneer ik ze op de gevoelige plaat vastleg, is waar ik mijn inspiratie en voldoening uit haal.

Ik besteed veel tijd en aandacht aan het bedenken en uitwerken van composities en creatieve concepten. Elk beeld dat ik vastleg met mijn camera is dan ook een zorgvuldig samenspel van persoonlijke aandacht, interactie, visie en creativiteit.

Hoe werk ik ?

Portfolioshoot.

Tijdens  een gezellig kopje koffie of thee onderzoeken we samen welke creatieve ideeën er zijn en welk concept er wordt uitgewerkt. Dit kan zowel in de studio als op een zelf te kiezen lokatie.

Tijdens de shoot zelf begint de visagiste (die altijd onderdeel is van een portfolioshoot) met haar werk, en bereid ik alvast de studio of lokatie voor.

Als dan alles is zoals we het beiden willen hebben, beginnen we met de shoot. Voor mij is het belangrijk dat de sfeer ontspannen en gezellig is, dan pas komen de mooiste foto’s.

Commerciële opdracht.

Bij deze opdrachten worden er eerst conceptopnames gemaakt. Pas wanneer deze conceptversies door alle partijen zijn goedgekeurd gaat de opdracht in productie. Dit geldt zowel voor model als productfotografie.

Contact.

Als U het contact formulier invult reageer ik altijd binnen 24 uur. Een oriënterend gesprek is altijd gratis, dus schroom niet om contact te zoeken. U kunt naar het contact-formulier gaan door op de bovenstaande kop contact te klikken.

Met vriendelijke groet,

Martin.