Project Description

MODELLEN

Ik heb jarenlang ervaring met modellen-fotografie. Zowel voor zakelijke foto-opdrachten met professionele modellen als voor particuliere fotoshoots met beginnende modellen.

Martin is een fantastische fotograaf om mee te werken. Kundig, professioneel en zorgt dat je je helemaal op je gemak voelt. Ben altijd onwijs blij het werk en de resultaten.

Tessa Le Congé, Miss Earth 2020

Martin is een hele fijne fotograaf om mee samen te werken. Hij is betrokken eerlijk en een harde werker. Hij werkt fijn samen met de modellen (zowel met als zonder ervaring) en hij snapt goed waar wij naar op zoek zijn zodat het resultaat altijd goed is.

Milou Verhoeks, President of Miss Beauty Netherlands

Ik had ooit m’n eerste shoot bij Martin. Hij heeft me veel geleerd en Inmiddels werk ik als professioneel model en heb ik diverse publicaties. Ik kan zeker zeggen dat ik hierin veel aan Martin te danken heb!

Sharon, Model
Zowel mijn dochter als ik worden altijd heel gastvrij en vriendelijk ontvangen. Door de spontaniteit en vakkennis van Martin gaan we enthousiast en met veel plezier naar de fotoshoot. Martin is eerlijk en betrouwbaar, een echte aanrader!
Liza, Moeder van een model
Zodra ik bij Martin de studio binnen stap is er een gezellige sfeer, waardoor ik me altijd op mijn gemak voel. Naast het feit dat Martin altijd te gekke foto’s maakt, is hij ook een super goede coach, die het beste in mij naar boven haalt. Hij geeft waardevolle tips om van een ‘leuke’ foto naar een top plaat te gaan.
Joyce, Model
DIT WIL IK OOK

BEKIJK DE REST VAN MIJN PORTFOLIO