WIE IS MARTIN BIERMAN?

Mijn passie voor fotografie komt vanuit mijn familiekring. Mijn opa was altijd gedreven in alles wat met fotograferen te maken had. In die tijd werkte hij nog met glasplaten en negatieven, en ik heb dus het hele traject van glasplaat tot aan het huidige digitale proces mogen meemaken. Fascinatie voor fotografie zit mij dus eigenlijk in het bloed.

In mijn eigen studio doe ik opdrachten voor zowel particulieren als zakelijke klanten. De interactie die ik met mensen heb wanneer ik ze op de gevoelige plaat vastleg, is waar ik mijn inspiratie en voldoening uit haal.

Ik besteed veel tijd en aandacht aan het bedenken en uitwerken van composities en creatieve concepten. Elk beeld dat ik vastleg met mijn camera is dan ook een zorgvuldig samenspel van persoonlijke aandacht, interactie, visie en creativiteit.

DIT BEN IK

Martin Bierman - Photofab

IK WERK VOOR

HOE WERK IK

Commerciële fotoshoots

Bij deze opdrachten worden er eerst conceptopnames gemaakt. Pas wanneer deze conceptversies door alle partijen zijn goedgekeurd gaat de opdracht in productie. Dit geldt zowel voor model-  als product fotografie.

Portfolioshoots

Tijdens een gezellig kopje koffie of thee onderzoeken we samen welke creatieve ideeën er zijn en welk concept er wordt uitgewerkt. Dit kan zowel in de studio als op een zelf te kiezen locatie.

Tijdens de shoot zelf begint de visagiste (die altijd onderdeel is van een portfolioshoot) met haar werk, en bereid ik alvast de studio of lokatie voor.
Als dan alles is zoals we het beiden willen hebben, beginnen we met de shoot. Voor mij is het belangrijk dat de sfeer ontspannen en gezellig is, dan pas komen de mooiste foto’s.

Bekijk mijn werk

KENNISMAKEN?

[contact-form-7 id=”1045″ /]

“Het was een zeer productieve dag gisteren en ik was erg te spreken over de professionaliteit en zorgvuldigheid van de mannen! Echt top.”

ANWB RIJ-OPLEIDING

Martin is een hele fijne fotograaf om mee samen te werken. Hij is betrokken eerlijk en een harde werker. Hij werkt fijn samen met de modellen (zowel met als zonder ervaring) en hij snapt goed waar wij naar op zoek zijn zodat het resultaat altijd goed is.

Milou Verhoeks, President of Miss Beauty Netherlands

“Martin is op en top professional, is een genie met licht en weet precies wat hij doet. Altijd goed voorbereid en denkt goed mee met de klant”

SBS FOTOMARKETING

Ik had ooit mn eerste shoot bij Martin. Hij heeft me veel geleerd en Inmiddels werk ik als professioneel model en heb ik diverse publicaties. Ik kan zeker zeggen dat ik hierin veel aan martin te danken heb!

Sharon van der Zwaag, Model

Als fotograaf is Martin altijd loyaal en aardig. Hij kan goed ideeën bedenken en uitvoeren. Het is een feest om met Martin samen te werken, echt een aanrader.

Sanne Roffel, Organisator & President miss Beauty Noord Nederland